Homemade marzipan with Absinth and a pinch of chili(will be translated upon request) – filled chocolates

Ingredients:

Dark chocolate shells

250 gr mandler

3 – 4 bittermandler eller abrikoskerner

2 spsk honning eller mere

3 – 4 spsk Absinth

½ tsp chilli powder

How to:

Prepare shells if you have the marzipan in sådabn some – alternatively it may be rolled into balls which were coated. see also. little about chocolate.

Mandlerne hakkes – med skal – i en foodprocessor indtil de har en konsistens som meget groft mel – prøv dig frem hvilken konsistens du bedst kan lide. I think that this marzipan must be more coarse than the regular store bought marzipan.

Honey is added and it is run some laps again.

Tilsæt chili og Absinth og kør til massen er let sammenhængende – endelig ikke for længe. The mixture should be slightly sticky, måske skal der lidt mere vædske i – kommer an på hvor fint du malede mandlerne og hvor store skefulde honning der kom i.

Pressure mass in chocolate shells. Close off with melted chocolate, decoration CE. with whatever you find on and serve.

Print Friendly, PDF & Email

22 thoughts on “Homemade marzipan with Absinth and a pinch of chili(will be translated upon request) – filled chocolates

  1. Vivi…Tak er kun et fattigt ord…Fantastisk at du/i har kunnet finde energien, kræfterne og det dejlige humør til det her. Det har været Så sjovt og hyggeligt at være med. Rigtig go’ Jul/ ferie til dig og Æsel…Kh Verner

    • Det var så lidt da – og jeg har storhygget mig med det. Er ikke rigtig med på så meget juleræs – så det her har været min julekalender og juleunderholdning i december. Og tak i lige måde Verner 🙂

  2. Tak for en hel masse inspirerende opskrifter…der er fornyet en del på konfektsiden her i huset i år, til stor lykke for alle smagerne 😀
    God jul her fra
    Mette

  3. Tusind tak for en fantastisk inspirerende julekalender Vivi, imponerende og fantasifuldt. Jeg er sikker på, at du kunne slå dig ned som slikmutter og få en god forretning.
    Endnu en gang mange tak og glædelig jul til dig og dine.

    • Tak for de pæne ord Jesper og jeg er 100% sikker på at det ikke er det her som jeg skal leve af. Og tak i lige måde 🙂

  4. Hej Vivi

    Jeg satser også på, at vi er stadig er her i morgen 🙂

    Tak for en herlig måned – spiste den sidste lækkerbid i går! Og har smagt gløggen – den er go’!

    kh
    Anja

    • Hehe – kan godt lide din nye mailadresse. Tak skal du ha’ Hans og i lige måde. Hold nu øje med hvad der sker her – man ved jo aldrig… 🙂

Leave a Reply to Vivi Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.