Ingredients:
200 gr god hvid chokolade
1 tsk lakridspulver (small top)
1 tsk pulveriseret chili (small top)
How to:
Melt the chocolate over low heat for chocolate smelter or water bath. Tempera on CE. – see little about chocolate.
Mix licorice and chilli in a small bowl (it's a little letterer touching licorice powder out) and stir in the white chocolate.
Immediately pour the mass into small chocolate molds and leave to set.
Mmmm… – den skal oss’ prøves 🙂
Hilsen
Annette
Det skal det 🙂
Lækre lækre chokolader! Nu var der en der faldt i min smag!!!
Knus til dig!
Dejligt at høre Elsebeth 🙂
Hej –
“Skæbnen former mit liv – chokolade former min livvidde”…
Anita
😀
Der er gang i dig Vivi!
jeg deltager 🙂
Altid gang i mig, nemly 🙂
Mums hvor ser det lækkert ud ;o))
Herlig hilsen
Ulla
Tak skal du have 🙂
I dag springer jeg vist over med at forsøge mig med opskriften. Det var det med lakrids og chokolade – og så oven i købet hvid chokolade – Neej… Men du har vist også så rigeligt forsynet mig med opskrifter som skal afprøves 🙂
And, der er jo nok af muligheder for at kravle uden om lakridsen 🙂
Det smager nu også godt uden.
Årh, det må jeg smage!
God morgen Kristine – det er nu da også dejlig nemt at lave 🙂
De ser virkelig gode ud 🙂
God dag til dig Vivi 🙂
Tak skal du ha’ Nanna – og go’ dag til dig også 🙂
God morgen Vivi 🙂
Yum, igen og igen.
K Conny
God morgen Conny – og tak 🙂
Hej Vivi,
Opskriften her, den kan jeg lige klare! Tror jeg vil prøve med en god brun chokolade først 😉
Mch Hans
Hehe – yes, den er lige til at gå til, not. Tror også at kombinationen er god i alle chokolader og jeg ved at den er det i nougat 🙂