Næste salg

En gang imellem er jeg ude med min lille bod ved relevante events, hvor du kan smage på noget af det som jeg går og laver, samt købe med hjem.

Næste gang du kan møde mig er først på Chilifestival 2017 i Rimmerhus d. 2 september og dernæst på Chilifestival hos Gartneri Toftegaard d. 16 september.

Nedenfor kan ses hvad jeg lige nu har stående og derfor forventer at kunne medbringe.

Jeg sælger ikke via dette site eller webbutikker, kun ved personligt salg på disse udvalgte events nogle gange om året. Sådan er en af reglerne når produkterne er lavet i et privat køkken.


Firebreather – hot chilisauce006

Frisk chilifrugt, rød peber, løg, extra jomfruolivenolie, tomater, hvidløg, æblecidereddike, rødvin, salt, sukker, Atamon. 250 ml

Kr 50,-

Lav den selv: Chilisauce


Smoking Hot Barbecue SauceSmoking Hot Barbecue Sauce - på flaske

Smagt til med boubon og ikke for sød.

250 ml

Kr 50,-

Lav den selv: Smoking Hot Barbecue Sauce


BOCaliciousBOCalicious

Frugtig chilisauce med smag af bl.a. appelsin.

Velegnet som salatdressing, chilisauce, marinade og til dessert.

250 ml

Kr 50,-


DrageblodP1490108

Minder lidt om en hot og frugtig udgave af engelsk sauce og anvendes på samme måde.

Lækker i de bløde løg, på alle rodfrugter i ovnen, steaks, gris osv.

Kr 50,-

Lav den selv: Drageblod


Pure Pain – Red Hot chilisauce (superhot)

Blandede superhotte chili, rødvin, olivenolie, tomatpasta, rå rørsukker, salt, citronsyre, Atamon. 100 ml

Kr 50,-

Lav den selv: Red Hot chilisauce


Hot Bombay – hot karrysauce/dressing med chili

Gulerødder, ananas, vand, limesaft, æblecidereddike, olie, hvidløg, sukker, salt, chili, krydderier, Atamaon.

250 ml

Kr. 50,-


White Fire llWhite Fire ll - billede 2

Asiatiske toner i en hvid og cremet chilisauce med masser af smag. Dryp den på fisken, kyllingen eller grøntsagerne før eller efter at de tilberedes. Brug den som salatdressing eller dip.

250 ml

Kr 50,-


Smoking Hot ChilisennepP1490086

Sennepen er blød og dyppevenlig, samtidig med at der er hele sennepskorn i, så der er lid at tygge på. Chilien er middelhot i den lune ende så der er både fin styrke som er afrundet af noget sødme. Smagen afslutter med et lille diskret touch af røg.

212 ml

Kr 40,-


Smoking Hot ChiliketchupP1490089

Tomat-intens chiliketchup, godt krydret og med et diskret lille touch af røg..

250 ml

Kr 30,-


Kokos-karamelsauce

Tyk og lækker dessertsauce med smag af karamel, kokos og chili. Velegnet til is, kager, dyppe frugt i – eller måske bare at spise med en ske.

283 ml

Kr. 50,-


Hot Sweetie – Frugt/bærsirup med chiliHot Sweetie

Masser af frugt og bærsmag fra hindbær, jordbær, rabarber og hyldebær.

Velegnet til is, pandekager, vafler og andre desserter, som dip til frisk frugt skåret i bidder, på kager, i marinader og dressinger og til lige at give saucen det sidste pift.

Kr 30,-


Æble-havtorn dessertsauce med chili

Æbler, havtorn, hvid balsamico, sukker, chili, xantangummi, Atamon.

212 ml

Kr 30,-


Kirsebærsyltetøj med chili og vanillaKirsesylt

Intens frisk kirsebærsmag med en en lille smule syrlighed og en luskende chilismag.

Kirsebær, sukker, rød balsamico, vanilla, chili, rød Melatin, Atamon.

212 ml

Kr 30,-


Solbærgelé med chili009

Intens solbærsmag og smagt til med hotte chinenser.

Indhold: solbær, sukker, vand, chili (hotte chinenser), gul Melatin, Atamon.

211 ml

Kr 30,-


Æbleguf

Æblegelé/marmelade med lækre krydderier og en smule chili. 211 ml

Kr 30,-

Lav det selv: Æblegelé med chili, kanel og nelliker


Ananas-tranebærsylt med chiliAnanas tranebær

Nærmest eksotisk ananas smag med fint modspil af tranebærrene og chilien. Var et stort hit på chilifestivalen i Rimmerhus.

212 ml

Kr. 20,-  


Filurlig chiliFilurlig

Appelsin og hindbærmarmemlade smagt til med chili og citron som giver et let bitterlemon tvist til smagen.

Appelsin, citron, hindbær, rå rørsukker, diverse chili, Atamon. 212 ml

Kr 20,-

Lav den selv: Filurlig chili marmelade med appelsin og hindbær


 

Print Friendly, PDF & Email