Atomic Buffalo Turds (will be translated upon request)

A good chili classic that can be varied in lots of ways.

Atomic Buffalo Turds (will be translated upon request) - teaser

Ingredients:

Jalapeños – like green

In cremet ost, i.e.. Philadelphia, Savoury, Smoked cheese e.a.

Small, delicious sausages – i.e.. well seasoned small eco cocktail sausages

Good bacon into thin slices – like smoked and eco

maybe some. spices (kunne være noget i stil med 2 spsk muscovadosukker + 1 spk røget paprika + 1 spsk chilisalt)

maybe some. in Chilisauce eller barbecuesauce, like slightly sweet and strong

How to:

Wash Jalapeñoerne and share them along. It's a good idea to share them so that they can be 'nicely'.

Remove the seeds and frøstolen, it is most easily done with a small teaspoon.

Butter cheese with a butter knife. Fill them about half, so that to make a slight indentation along.

Pressure A small plug into each half.

Wrap a good slice of bacon. You can alternatively. fæstne bacon’en med en smagsneutral trætandstik.

If you are using spice, then came the bacon and presented it to look.

Now you can save ATB'erne covered in the fridge to be cooked. You can also freeze them for later use (without toothpick, if you use them).

When ATB'erne be cooked, you can use the oven or grill. They taste great if you have the opportunity to grill them with some smoke.

Grilles for bacon is crisp.

Serve as is or with a little chilli- or barbecue sauce.

Tips:

Instead of the spices you can brush a little chili- or barbecuesauce on bacon indene grilling.

If you use the oven, så stil den på grilltemperatur eller meget varmt 250-275 grader og stil ATB’erne midt i ovnen, not quite up under the grill body.

Using just the fillings and the possible. spices and dippingsauce as you like – there is room for antics. Can be used as a full court with some nice accessories. Good quality sausages and bacon (from animals with curl on the tail) kan smages og løfter denne lille snack/forret/ret til en sublim deltager på chilimadbordet.

Green Jalapenos tastes are not necessarily particularly strong. The longer time they have been sitting on the plant the stronger. You can also wait until they are mature, if you want a little more strength – just as you obviously can make Turds with other chilli varieties.

Atomic Buffalo Turds (will be translated upon request) - ingredients Atomic Buffalo Turds (will be translated upon request) - chilierne deles og kernerne skrabes ud Atomic Buffalo Turds (will be translated upon request) - de halve chilier er klar Atomic Buffalo Turds (will be translated upon request) - der fyldes lidt ost i Atomic Buffalo Turds (will be translated upon request) - alle er klar med osten i Atomic Buffalo Turds (will be translated upon request) - en pølse presses let i hver Atomic Buffalo Turds (will be translated upon request) - alle klar med pølser i Atomic Buffalo Turds (will be translated upon request) - der vikles et stykke bacon om hver Atomic Buffalo Turds (will be translated upon request) - alle er pakket fint ind Atomic Buffalo Turds (will be translated upon request) - krydderierne Atomic Buffalo Turds (will be translated upon request) - de blandede krydderier Atomic Buffalo Turds (will be translated upon request) - klar til grillen Atomic Buffalo Turds (will be translated upon request) - ready-to-serve Atomic Buffalo Turds (will be translated upon request) - mums Atomic Buffalo Turds (will be translated upon request) - med lidt chilisauce Atomic Buffalo Turds (will be translated upon request) - overskåret

Print Friendly, PDF & Email

23 thoughts on “Atomic Buffalo Turds (will be translated upon request)

  1. Selvom det er en gammel tråd – bliver jeg nødt til at komme med min input.
    Jeg lavede disse vidunderlige turds i dag – og wow hvor er de bare fantastisk.
    De er en kæmpe succes herhjemme.
    Tak for opskriften:)

    Mvh Tommy

  2. Pingback: Pimientos de padron turds - KitchenByK

  3. Nøj, de smager fantastisk. Lavede nogle stykker med Fresno, De sidder lige i skabet. Tak Vivi 😉

  4. Pingback: Atomic Buffalo Turds (will be translated upon request) « MWaOD

    • Hej Karen

      Jamen – ATB’er er altså også i det der lag i kostpyramiden hvor ting bare pist fordamper – ligesom candyflos, sodavandsis, røg og den slags. Det er meget forunderligt 😉

      Dejligt at høre at de også spises med stort velbehag hos dig – og tak for rosen (selv om de ikke er min opfindelse) 😉

  5. Hej Vivi.

    Har lige set din opskrift på turds. De ser bare lækre ud, og skal prøves når mine er klar.

    De flotte mørke chilier, du bruger som baggrund, hvad er det for nogle?

    Vh. Jacob

    • Hej Jacob

      Dem må du endelig prøve – det er en gudespise 😉

      Baggrunden er et billede af rensede, halverede og tørrede Cherry Bomb’s.
      Efter at billedet blev taget, tørrede de yderligere og blev helt sot-rød-mahognifarvede – rigtig flotte.

    • 🙂

      And, det er et hit med røggrillningen 🙂

      Desværre viser det sig at slagteren ikke bruger kød med krølle på halen til sine produkter. Oksekødet er frilands (noget af det) – men grisene er desværre fra konventionelt opdræt, så nu er jeg færdig med at købe chorizopølser der, øv 🙁

        • Vi har fundet en fænomenal slagter. Super kvalitet, kæmpe udvalg og rigtig fornuftige priser (der er ikke et mellemled).
          Dyrene går på markerne ved siden af og har det fantastisk.
          Vi har handlet der nogle gange nu og vi er helt solgt. Der er også andre lækre sager i butikken:
          http://www.johannesminde.dk/

          …..og når man er på de kanter kan man jo smutte om forbi Almas Gårdbutik også og handle lidt olie og eddike m.m.

  6. Ja chiliturds hører til midt i kostpyramiden! 🙂
    Bemærk detaljen med de lange og omhyggeligt halverede stilke. Det er smart med et håndtag på, så husk det når chilierne købes/plukkes og forberedes.
    Andre slags chili kan også anvendes til ABT´er. Og hvis chilierne er lidt tyndskallede, tynde eller bløde, så kan jeg anbefale lige at slibe en gammel smal urtekniv til et lille udskrabejern.

  7. Ser rigtigt skønt ud 🙂 , jeg har Jalapeno i år, små frugter på planten nu.
    Så den ret skal helt sikkert prøves.

    Conny

    • Dejligt – det her er en af de helt gode grunde til at dyrke Jalapeños 🙂
      Det må man ikke snyde sig selv for.

    • Super 🙂

      Det er altså også en gudespise – der er så mange ting der er rigtigt ved de hapsere her 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.