Lamb meatballs with mint and chilli (will be translated upon request)

028

Ingredients:
500 gr hakket lammekød fra slagteren
2 finthakkede løg
4 finthakkede fed hvidløg
finely chopped chilli to taste
1 stort bundt hakket mynte
1 æg
3 spsk fuldkornsmel
1 spsk stødt spidskommen
2 teaspoons ground cinnamon
2 – 3 tsk godt salt
2 – 3 tsk groft peber
Olive oil and maybe butter for frying
How to:
Mix all ingredients and let them rest on the kitchen table for half an hour.
Form small meatballs and fry them in olive oil or a mixture of olive oil and butter.
022
Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Lamb meatballs with mint and chilli (will be translated upon request)

  1. Til aftensmad i går lavede jeg disse superlækre lammefrikadeller med løg, garlic, chili styrke 7, masser af mynte, cumin, cinnamon, salt & pepper.

    Mine piger på 13 og 18 og jeg spiste alle 20 jeg havde lavet, så der var intet til madpakker her til morgen.

    De kan VARMT anbefales – det er guf for gane og mave <3

    • Hvor er det dejligt at høre Eva.

      Jeg er som altid glad for at høre at idéerne kan bruges.

      I må lave dobbelt portion næste gang 😉

      – og husk at lave en god portion til fryseren i slutningen af myntesæsonen. Det bliver man så glad for i løbet af efteråret.

Leave a Reply to Eva Guldbæk Ramsing Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.