Ingredients:
400 gr marcipan
a cup dried cranberries
a good gin
1 – 2 tsk chili
white chocolate coating
How to:
Fill a mug almost with cranberries. Pour the gin over so it covers. Cover the mug with movie and put it in the fridge for the next day.
Drain tranebær'ene and knead them well into the marzipan.
Ask the balls to dry on the kitchen table for an hour, before they are coated with white chocolate.
Use gin'en to something sensible. It can eg. mixed with a blue cheese and a pinch of chili for a delicious cream to no good bread.
Brug ginen til noget fornuftigt…see, så er der tale om genbrug i den helt rigtige stil 😀
Ja ikke? – god gin er så godt 🙂
Hej.
Fik lavet fudge – efter din opskrift – it was nemt
og meget delikat…
Så jeg er med igen, og tak for meget dejlig pakke!!!
Anita
Skønt at høre og det var så lidt 🙂
Ja ja ja! Nu snakker vi guf! Tranebær og en undskyldning for at investere i noget gin! Jeg havde nok ikke selv fundet på at sætte det sammen, men har slet ikke svært ved at forestille mig hvor meget potientiale opskriften har 🙂 NAM NAM!!
Hehe – du må ikke drikke gin lige nu – men spise et par stykker med noget kan man vel altid 🙂
Godmorgen Vivi,
Nogle lækre og flotte kugler der. Nu er der 4 nye konfekter på mit program! 🙂
Mch Hans
Hej Hans – tak skal du have 🙂
Hvilke 3 andre har du på programmet?
Jaaah, det ser godt ud!
God dag til dig Vivi 🙂
Hej Nanna og tak 🙂