Ingredients:
1 ds kondenseret mælk (sweetened)
250 gr crunchy peanutbutter (or smooth if you prefer)
350 gr god mørk chokolade
Ca 2 ½ teaspoon powdered chili or finely chopped fresh aftertaste
How to:
Hak chokoladen fine, if not it is in buttons.
Line a mold with baking paper – I like to use one bread form – I think it is appropriate in size.
Mix all ingredients in either a bowl, as lunes a water bath, or in a pot if you can control your stove with low heat.
Warm ingredients quietly up until they are melted together. Massen må helst ikke komme over 45 grader pga. chocolate.
Pour the mixture into the mold and smooth the surface roughly out with a spatula.
Let it stand for peace on the kitchen table at least a few hours before it is cut into squares or bars.
Fudge can be stored in a tin with tight-fitting lid at room temperature. Should it stay a little longer, can be stored refrigerated (I have it on cool) and it can be frozen. You can easily freeze a large piece down and only cut it out when it is thawed and you should use it.
Føj for pokker – Peanutbutter- and chocolate fudge with chili (will be translated upon request)- det lyder lækkert.
Det er det altså også – en keeper her 🙂
Peanutbutter og chili – det har jeg ikke prøvet i fudge, men det lyder som et hit 🙂
Det kan du tro at det også er – og en buldermørk chokolade 🙂
Har endnu en dåse kondenseret mælk, skal måske halvere portionen…den portion fransk nougat var STOR, men så der er noget at gi’ væk af…mine kolleger har allerede bedt om opskriften 😀
Kan ikke lide det der sure fjæs på tegningen, jeg er slet ikke sådan en sur moster! Forresten blev Honningbomberne gode med chili i chokoladen 🙂
Hehe – de bliver automatisk tildelt af systemet – men nogle af dem ser ganske rigtigt lidt grumpy ud 🙂
Denne her fylder ‘kun’ bunden af en rugbrødsform – så har man det at gå ud fra. Cool at nougat’en blev god. Den ER stor portionen til den – men når man nu er i gang med at grisse…. 🙂
Uh, dem må jeg eje! Dem må jeg spise! 😀
De er altså også yummy – og tak 🙂
Mere chokolade !!! UHM!
😉 Bjarne
Hehe – du er stor chokoladefan 🙂
Efter at ha fået kølet smagsløgene efter en gang skumfidus igår er jeg klar på mere chili. Problemet blir efterhånden at få det spist… Heldigvis er ikke ALLE opskrifterne lige julede så tror den her blir gemt til efter jul!
Du fik vist også en smagsprøve på de helt stærke har jeg hørt 🙂
De ku vække selv de sløveste smagsløg,- men på den gode måde 🙂
Good morning
Lækkert med mere inspiration til fudge 🙂
Hilsen Kristine
God morgen Kristine – og tak skal du ha’ 🙂
Godmorgen Vivi! 😉
Den opskrift må jeg prøve, men med en god lys chokolade.
Det er altså utroligt hvad du finder på! Hav en god dag.
Knus Elsebeth
God morgen Elsebeth – og tak i lige måde 🙂
Alle slags chokolade virker tror jeg – så det er bare med at bruge det som man allerbedst kan lide.
Igen i dag ser det bare lækkert ud 🙂
Tak skal du ha’ Linda 🙂
Godmorgen Vivi,
Tirsdag, fridag og juleforberedelsesdag. Jeg tror det bliver fordrukne chokolader og måske en ekstra gang juleskum…første hold er væk forlængst 🙂
God morgen Nanna – det lyder som en fornuftig gang juleforberedelser i min verden 🙂