This is the ultimate chili chocolate confections. Pure in taste and very very addictive. It is a prerequisite for good taste, at du bruger en rigtig god chokolade til fudgen.
Ingredients:
1 ds kondenseret mælk (sweetened, it is commonly)
450 gr rigtig god mørk chokolade
50 gr smør – possibly. usaltet (I use regular salted organic butter)
2 tsk chilipulver eller noget meget finthakket frisk
How to:
Line a mold with baking paper – I like to use one bread form – I think it is appropriate in size.
Hak chokoladen fine, if not it is in buttons.
Mix all ingredients in either a bowl, as lunes a water bath, or in a pot if you can control your stove with low heat. Water bath is most certainly I think.
Warm ingredients quietly up until they are melted together. Massen må helst ikke komme over 45 grader pga. chocolate.
Pour the mixture into the mold and smooth the surface quickly roughly out with a spatula.
Let it stand for peace on the kitchen table at least a few hours before it is cut into squares or bars.
Fudge can be stored in a tin with tight-fitting lid at room temperature. Must keep them a little longer, can be stored refrigerated and can be frozen. You can easily cool or freeze a large piece down and only cut it out when it is thawed and you should use it.
Svært at modstå…..
Vil gerne smage snart!
Jeg må vist til gryderne…!!
Så må vi se om morgendagen bringer en tur i køkkenet 🙂
Wauw…de kigger på mig med det der “Ta’ mig” blik….ser herrelækkert ud (igen igen) Vivi,,kh Verner
Hehe – tak skal du ha’ Verner 🙂
Den er fantastisk : ) og er nødt til at ligge godt gemt!
Tak Mette – og du har ret – den vandrer ligesom selv ud af køleskabet og ‘fordamper’ 🙂
Øj, det kan jeg godt tænke mig at smage ;o)))
Hvor køber du den chokolade du bruger ??
Herlig hilsen
Ulla
Callebaut-knapperne har de i Metro i år – men al god mørk chokolade kan bruges 🙂
Hej Vivi
Yum, hvor ser det lækket ud :o)
Tak skal du have Hanne 🙂
Jeg vil selvfølgelig gerne deltage i din konkurrence, selv om det er med fare for at du pludselig har to æslet redende 😀
Din fugde ser ustyrlig lækker ud!
Mange hilsner
Ann
Hehe – mit Æsel er meget territoriebevidst…især omkring køkkenet 🙂
Mmmmmmh……andet er der hvis ikke at sige 🙂
Hehe – jamen de er også gode .)
Den ser lidt vanedannende ud …smovs 🙂
Det er det nemly også – farligt 🙂
Hvor er det hyggeligt, Vivi! 🙂
Tak skal du ha’ Mathilde 🙂
Også mig – de smager fantastisk 🙂
Tak skal du ha’ – synes også at de er skønne. Skal have gang i næste hold i dag 🙂
Ihhhhh, hvor ser det lækkert ud, og også ret nemt at gå til. Det skal jeg helt sikkert prøve at lave også 😉
Again, tak for alle inspirations opskrifterne, super at der er billeder også, så godt, når man er chili jomfru 😉 God week-end, Mange jule hilsner Rikke
Tak skal du have Rikke – jeg er glad for at andre også kan lide mine ting – det gør det hele endnu sjovere for mig 🙂