Cherries, vanillavodka and chili (will be translated upon request) – filled chocolates

Ingredients:

Nice, dark chocolate shells

1 glass of Amarena cherries, regular size

1 dl Vanillavodka

½ – 1 tsk chili

1 spsk kokosolie med lille top (or 1½ tablespoons liquid oil without taste)

2 tsk Xanthan gummi med top

How to:

Low shell holders, see little about chocolate.

Pour the cherries up in a small sieve to drain.

Mix cherry evening with vanilla vodka and chili.

Melt the coconut oil in a small saucepan over low heat. Udrør Xanthan gum in the oil – stir until completely dissolved. Stir quietly vodka mixture a little at a time while whisking with a whisk. Turn off the heat and remove the pan from the stove along the way when the first small portion of kirsebærvædsken is well stirred out. The mass cools completely and stiffens well under way and end up having a consistency almost like mashed potatoes.

Turn the cherries in the mass.

Fill a cherry and a bit of mass in each shell.

Put the shells in the refrigerator ½ – 1 time inden de lukkes med flydende chokolade.

Let them congeal, turn out of the molds and decorate any.

Cherries, vanillavodka and chili (will be translated upon request) (filled chocolates) - Xanthan gummi Cherries, vanillavodka and chili (will be translated upon request) (filled chocolates) - kokosolien smeltes Cherries, vanillavodka and chili (will be translated upon request) (filled chocolates) - Xanthan gummi røres ud i olien Cherries, vanillavodka and chili (will be translated upon request) (filled chocolates) - sådan ser det ud når den er rørt ud Cherries, vanillavodka and chili (will be translated upon request) (filled chocolates) - der røres væske i Cherries, vanillavodka and chili (will be translated upon request) (filled chocolates) - al væsken er rørt i

Abonnér på nyt fra Vivis-chili.dk

19 thoughts on “Cherries, vanillavodka and chili (will be translated upon request) – filled chocolates

  1. Hej Vivi. Alginate, hvor køber jeg det? Når jeg googler kommer der kun noget frem om at lave håndaftryk og gips afstøbninger, men det er måske bare det?
    Hilsen Merete

  2. Hej Vivi

    Jeg bliver nødt til at give dig en kommentar. Søgte egentligt “engelsk lakrids” på googles billeder og faldt så over din hjemmeside. Det ser simpelthen så lækkert og professionelt ud! Får lyst til at lave det hele og spise det! Det hele er bare så indbydende og fristende! Det hele 😛

  3. Puha de ser gode ud, og jeg er normalt ikke til chokolade. Men lige de her får da godt nok munden til at løbe i vand

    • Tak skal du ha’ Anita – vi er også begge meget begejstrede for smagen, dem skal der vist laves flere af allerede nu 🙂

      Go’ søndag til dig også.

  4. Go’morgen Vivi…Du skulle aldrig ha’ lært mig at chili kan blive til noget yderst spisbart…nu sidder jeg i saksen..hehe…Kh Verner

  5. Hej Vivi.
    Er igang med at lave sød chili sauce, og ikke mindst HOT 😉 Er blevet afhængig af den, og så er den nem at lave 😉 Familien sover, så de vågner op til hotte dampe i huset. God dag til dig.
    Hilsen
    Rikke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.