Chilianvendelse – basics

Intro

Her skrives udelukkende om basisbrug – der er masser af opskrifter med chili i her: link-til-opskrifter

Du kan læse om:

FrugterneHvilken chili til hvadFrysningTørringFlager og pulver, Anvendelse af frisk chili, Anvendelse af tørret chiliRøgning, Olie, Eddike, Sirup, I kolde drikke, I varme drikke, I desserter, I marmelader og geléer


Frugterne

Brug gode frugter (helt moden (med mindre den med vilje skal være grøn) – kan også købes – forskel på modne og blot farvede)

Hvilken chili til hvad

Frysning

Tørring 

Flager og pulver

Anvendelse af frisk chili

Anvendelse af tørret chili

Røgning

– varm og kold (tørres helt eller delvist inden koldrøgning,lige som tomater og jerky osv.)

Olie

Eddike

Sirup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.