Ingredients:
Dark chocolate shells
250 gr mandler
3 – 4 bittermandler eller abrikoskerner
2 spsk honning eller mere
3 – 4 spsk Cointreau eller anden appelsinlikør
Fintrevet skal af 1 usprøjtet appelsin
1 tsk chilipulver eller finthakket frisk chili
How to:
Prepare the molds with chocolate, see little about chocolate
The almonds are chopped - they must not popped first - in a food processor, indtil de har en konsistens som meget groft mel – prøv dig frem hvilken konsistens du bedst kan lide. I think that this marzipan must be more coarse than the regular store bought marzipan.
Honey, chili, appelsinskal og Grand Marnier tilsættes og der køres igen til massen er let sammenhængende – endelig ikke for længe. The mixture should be slightly sticky, måske skal der lidt mere Cointreau eller honning i – kommer an på hvor fint du malede mandlerne og hvor store skefulde honning der kom i.
Pressure mass in chocolate shells. They might be. blot dry with a finger dipped in cold water.
Close off with melted chocolate.