Homemade marzipan with ginger and chili (will be translated upon request) – filled chocolates

Ingredients:

Good dark chocolate shells

250 gr mandler

3 – 4 bittermandler eller abrikoskerner

2 spsk honning eller mere

3 – 4 spsk Ingefærlikør

½ tbsp finely grated fresh ginger

1 tsk stødt ingefær

1 tsk chilipulver eller hakket frisk chili

 

How to:

Prepare shells – see . little about chocolate.

Mandlerne hakkes – med skal – i en foodprocessor indtil de har en konsistens som meget groft mel – prøv dig frem hvilken konsistens du bedst kan lide. I think that this marzipan must be more coarse than the regular store bought marzipan.

Honey is added and it is run some laps again.

Add the chilli, fresh ginger, stødt ingefær og ingefærlikør og kør til massen er let sammenhængende – endelig ikke for længe. The mixture should be slightly sticky, måske skal der lidt mere vædske i – kommer an på hvor fint du malede mandlerne og hvor store skefulde honning der kom i.

Pressure mass in chocolate shells. Close off with melted chocolate, decoration CE. with whatever you find on and serve.

Abonnér på nyt fra Vivis-chili.dk

10 thoughts on “Homemade marzipan with ginger and chili (will be translated upon request) – filled chocolates

  1. Kom egentlig forbi for at få opskriften på risalamande-kagen som min mand er er blevet udsat for, og taler “varmt” om 🙂
    Men den her opskrift ser nu også lækker, spændende og anderledes ud end det andet konfekt jeg udsætter mine omgivelser for.

    • Velkommen til Karina 🙂

      Det er jo dejligt at høre at forsøgskaninerne rundt omkring kan lide ‘forsøgene’. Jeg håber at du finder noget som du kan bruge.

    • Hehe – det er ikke godt at vide. Lige den aften vil jeg nok selv foretrække den på den ‘rigtige’ way – men i juledagene – og i december i det hele taget – vil jeg gerne have kagen her 🙂

    • Den er altså også for lækker – jeg har nu serveret den for 5 mennesker som er helt pjattede med den – det var årets juleopfindelse 🙂

  2. Hej Vivi,

    Chilimarcipan lyder rigtigt lækkert og nogenlunde nemt, det kunne måske blive mit første konfektureeksperiment. Mon ikke den kan blive god også med en anden likørting?

    Mch Hans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.