Lammedeller med mynte og chili

028

Ingredienser:
500 gr hakket lammekød fra slagteren
2 finthakkede løg
4 finthakkede fed hvidløg
finthakket chili efter smag
1 stort bundt hakket mynte
1 æg
3 spsk fuldkornsmel
1 spsk stødt spidskommen
2 tsk stødt kanel
2 – 3 tsk godt salt
2 – 3 tsk groft peber
Olivenolie og måske smør til stegning
Sådan gør du:
Bland alle ingredienser og lad dem hvile på køkkenbordet en halv times tid.
Form små frikadeller og steg dem i olivenolie eller en blanding af olivenolie og smør.
022
Print Friendly, PDF & Email

2 tanker om "Lammedeller med mynte og chili"

  1. Til aftensmad i går lavede jeg disse superlækre lammefrikadeller med løg, hvidløg, chili styrke 7, masser af mynte, spidskommen, kanel, salt & peber.

    Mine piger på 13 og 18 og jeg spiste alle 20 jeg havde lavet, så der var intet til madpakker her til morgen.

    De kan VARMT anbefales – det er guf for gane og mave <3

    • Hvor er det dejligt at høre Eva.

      Jeg er som altid glad for at høre at idéerne kan bruges.

      I må lave dobbelt portion næste gang 😉

      – og husk at lave en god portion til fryseren i slutningen af myntesæsonen. Det bliver man så glad for i løbet af efteråret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *