Art: |
C. annuum |
|
Andre navne: |
Hedder Guajillo som tørret. |
Oprindelse: |
|
Styrke: |
Styrken er i den milde ende af medium. 2.500 – 5.000 SHU |
Farve: |
Ren rød med lilla toner. |
Modningsfarver: |
|
Frugtbeskrivelse: |
|
Udbytte: |
|
Spiretid: |
6 dage hos mig |
Størrelse potte: |
|
Højde og bredde: |
|
Vækstform: |
|
Andet info: |
Den næstmest brugte chili i Mexico – efter Ancho (tørret Poblano). |
Smagsnoter: |
Smagen af Mirasol/Guajillo er meget distinkt – frugtagtig med en underliggende smag af gran og bær. Mere følger… |
Anvendelse: |
Guajillo (tørret Mirasol) er sammen med Pasilla (tørret Chilaca) og Ancho (tørret Poblano) ‘den hellige treenighed’ som bruges i tilberedningen af en traditionel Mole.
Guajillo Pulver laves med at pulverisere hele frugten med kerner og stilk.
|
Mine kommentarer: |
Nåede ikke at give godt nok – skal dyrkes igen. |
Klik på et billede herunder for at se det i stort format. Der kan bladres ved hjælp af piletasterne.
.