Ingredienser:
150 gr kokosmel
100 gr glukose
1 dl mørk rom
1 dl Malibu
½ tsk chilipulver
Sådan gør du:
Forbered chokoladeskallerne – se evt. lidt om chokolade.
Udrør glukosen i rom og Malibu.
Tilsæt chili og kokos og vendt godt rundt.
Dækkes med film og stilles på køl til næste dag.
Hvis massen er for tør – kan du tilsætte lidt mere glukose eller spiritus. Pas på at den ikke bliver for våd – så kan det være svært at lukke skallerne.
Fyld skallerne næsten og tryk massen let til med en finger fugtet i lidt koldt vand.
Luk skallerne med chokolade.
Hvis massen alligevel blev for fugtig for dig, så luk først rundt i kanten med den flydende chokolade og derefter i midten – ellers kan det være svært at lukke dem tæt.
Jajaja – jeg havde ikke bedre rom – …den var drukket ;o)
Hej Vivi!
Jeg har først for nylig fundet din blog,nøj hvor er jeg gået glip af mange spændede lækkerier.
Hej Annette – og velkommen til…godt du fandt herind 🙂
Tak for inspiration til weekendens konfektprojekt! 🙂
Det var så lidt – og rigtig go’ fornøjelse 🙂
Hej Vivi,
Det er da rent sørøverguf! De kommer også lige på min lille konfektliste. Næsten ærgerligt at julen nu kommer drønende imod os. Meeen så kommer der nok en ny! 🙂
Mch Hans
Ork – man kan sagtens nå at lave en 13-14 slags mere 🙂
Et par dage væk, og hvilket syn man mødes af. Det ser så fantastisk lækkert ud 🙂
Rigtig god dag til dig
Tak skal du have Karsten – og i lige måde 🙂
Se nu snakker vi guf 🙂 De ser rigtig gode ud!!
Tak for det 🙂
De smager også godt… hiks
Hold nu op, hvor lyder det bare lækkert!!!!
Tak Sabine 🙂
Jaaah!
Den er jeg med på, rom er altid godt!
Jeg er med igen i dag 🙂
Ja ikke – og yummy med kokos 🙂
Godmorgen Vivi!
De ser vel nok dejligt snaskede ud, me like!
God dag!
Hilsen Ann
God morgen Ann 🙂
Jeg var også lidt generøs da jeg toppede op med Malibu og rom – nu kan man næsten sige ‘skål’ når man spiser en 🙂
God dag til dig også…