Der har været gang i chilikøkkenet her i weekenden og jeg har produceret lidt af husets version af en række ting, samt et par andre ‘efter bogen’:
Rød karrypasta, grøn karrypasta, gul karrypasta, panaeng karrypasta, massaman karrypasta, syltede chili asia style, havtorngelé med chili (lavet på økologisk havtornesaft), solbærgelé med chili (lavet på Ribena), æblesirup med chili og ingefær, Za’atar med chili, Harissa, blommesauce med chili, chilisyltede agurker (hvide og grønne), tørrede pæreringe (forinden penslet med Habanerosirup og drysset med frisk rosmarin), tørrede æbleringe (forinden penslet med Habanerosirup og drysset med frisk citrontimian), chokolademousse med chili, kandiserede chilistrimler, auberginehalløj med chili og masser af hvidløg, fladbrød med bl.a. chili, chilihonning, chiliolie, semidried tomatoes (salt, sukker, citruskrydderi og chiliflager) og der er 2 slags røgede chilier på vej ude i grillen (Cherry Bombs og nogle lange røde).
Det næste stykke tid vil jeg lægge opskrifterne op – jeg satser på ca. én om ugen.