Lemon caramels with chili (will be translated upon request)

Ingredients:

1 portion basis-karamelmasse

3 Aji chilier – like lemon or pineapple, or the like

3 økologiske citroner

3 teaspoons vanilla powder (not sugar)

1 ekstra tsk salt

 

How to:

Wash the lemons and grate skull pin. Save it for later.

Squeeze the juice of the lemons – the den, there shall be no flesh in – and save it for later.

Finthak chillies and save them for later.

Low caramel holders as described below basic caramels, med den forskel at når karamelmassen er næsten færdig hældes citronaften i (If you choose to use the) og der koges igen ind til karamelmassen har færdig konsistens. Add an additional teaspoon salt in this recipe, så der bruges tre i stedet for de to i basisopskriften.

Remove from the heat and add the lemon peel, pounds og vanilla – tubes really well and pour immediately in the form lined with oiled cookie sheet.

Continue as in the basic caramels.

 

Note:

Lemon Evening contributes little of the flavor you know from grilled lemons. It gives a good 'base’ til karamellerne synes jeg, but if you prefer a more fresh and clean taste, kan du udelade saften og bruge den til noget andet i stedet (home lichen lemonade items.).

Print Friendly, PDF & Email

6 thoughts on “Lemon caramels with chili (will be translated upon request)

  1. Hej Jeg har lige lavet denne opskrift.
    Nej hvor er jeg da helt vild med den!
    Du laver nogle lækker ting

  2. Brugte én citron, både saft og skal. De er bare ikke så gode at have til at stå i køleskabet, hvis vægten skal lidt ned 🙂 De frister hele tiden…

    • Sjovt – sådan er det også med chili/lakridsvarianten. Banditkarameller 🙂 Det er altså noget udmærket voksenslik.

  3. Citron-chili karameller lavet. De er meget lækre. Brugte 2 citronchilier og en pineapple chili. Kunne godt bruge lidt mere, men til alm. spisende mennesker passer det fint. Havde bare én citron, men den syrlige smag trænger fint igennem.
    I morgen bliver det vist noget med chili/lakrids…

    Mvh
    JJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.