Ingredients:
500 gr hakket lammekød fra slagteren
2 finthakkede løg
4 finthakkede fed hvidløg
finely chopped chilli to taste
1 stort bundt hakket mynte
1 æg
3 spsk fuldkornsmel
1 spsk stødt spidskommen
2 teaspoons ground cinnamon
2 – 3 tsk godt salt
2 – 3 tsk groft peber
Olive oil and maybe butter for frying
How to:
Til aftensmad i går lavede jeg disse superlækre lammefrikadeller med løg, garlic, chili styrke 7, masser af mynte, cumin, cinnamon, salt & pepper.
Mine piger på 13 og 18 og jeg spiste alle 20 jeg havde lavet, så der var intet til madpakker her til morgen.
De kan VARMT anbefales – det er guf for gane og mave <3
Hvor er det dejligt at høre Eva.
Jeg er som altid glad for at høre at idéerne kan bruges.
I må lave dobbelt portion næste gang 😉
– og husk at lave en god portion til fryseren i slutningen af myntesæsonen. Det bliver man så glad for i løbet af efteråret.