Nougat med chili og kanel – fyldte chokolader

Simpel og overraskende lækker blanding.

Ingredienser:

200 gr nougat

1 tsk pulveriseret chili

1 lille kanelstang

 

Sådan gør du:

Gør skallerne klar – se evt. lidt om chokolade.

Kanelstangen males til pulver.

Alle ingredienserne smeltes ved svag varme – enten i chokoladesmelteren eller over vandbad.

Når nougat’en er ved at køle en smule og stivne let igen, men stadig er semiflydende, fyldes den i en frysepose. Bind posen godt til og klip en lille hjørne af. Fyld skallerne med nougat’en’

Fyld op næsten til kanten – der skal lige være plads til at støbe chokoladebunden.

Sæt de nougatfyldte chokolader på køl ½ times tid.

Smelt chokoladen til bunden (det er ikke altid at jeg gider at temperer chokoladen til bundene – men man bør vel). Tag chokoladerne ud af køleskabet og støb bundene.

Stil igen chokoladerne køligt en halv times tid – hvorefter de let vendes ud.

Hvis du bruger chokoladestøbeforme – banker du let kante mod køkkenbordet – så popper de ud. Husk at lægge et rent viskestykke under, så de ikke slår sig.

   

Print Friendly, PDF & Email

2 tanker om "Nougat med chili og kanel – fyldte chokolader"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *