Ingredients:
150 g desiccated coconut
100 g glucose
1 dl Dark Rum
1 dl Malibu
½ tsp chilli powder
How to:
Prepare chocolate shells – see . little about chocolate.
Dissolve glucose in rum and Malibu.
Add the chilli and coconut and mix well.
Cover with cling film and refrigerate until next day.
If the coconut mass is too dry – you can add a little more glucose or spirits. Be careful not to make it too wet – then it may be difficult to cover the shells with chocolate.
Fill shells almost to the top and press the mass gently using the tip of a finger dipped in a little cold water.
Close shells with chocolate.
If the coconut blend was too wet, try to first pour the liquid chocolate along the edge all the way around and then top up in the middle – otherwise it may be difficult to make the chocolate coalesce over the wet coconut.
I know - I know – I didn't have a better rum available – …'Somebody' drank it ;o)
Hej Vivi!
Jeg har først for nylig fundet din blog,nøj hvor er jeg gået glip af mange spændede lækkerier.
Hej Annette – og velkommen til…godt du fandt herind 🙂
Tak for inspiration til weekendens konfektprojekt! 🙂
Det var så lidt – og rigtig go’ fornøjelse 🙂
Hej Vivi,
Det er da rent sørøverguf! De kommer også lige på min lille konfektliste. Næsten ærgerligt at julen nu kommer drønende imod os. Meeen så kommer der nok en ny! 🙂
Mch Hans
Ork – man kan sagtens nå at lave en 13-14 slags mere 🙂
Et par dage væk, og hvilket syn man mødes af. Det ser så fantastisk lækkert ud 🙂
Rigtig god dag til dig
Tak skal du have Karsten – og i lige måde 🙂
Se nu snakker vi guf 🙂 De ser rigtig gode ud!!
Tak for det 🙂
De smager også godt… hiks
Hold nu op, hvor lyder det bare lækkert!!!!
Tak Sabine 🙂
Jaaah!
Den er jeg med på, rom er altid godt!
Jeg er med igen i dag 🙂
Ja ikke – og yummy med kokos 🙂
Godmorgen Vivi!
De ser vel nok dejligt snaskede ud, me like!
God dag!
Hilsen Ann
God morgen Ann 🙂
Jeg var også lidt generøs da jeg toppede op med Malibu og rom – nu kan man næsten sige ‘skål’ når man spiser en 🙂
God dag til dig også…