Meget nem konfekt med en unik smag. De 4 ingredienser klæder hinanden rigtig godt.
Ingredienser:
god hvid chokolade til skallerne
500 gr blød nougat
4 – 5 stjerneanis
2 tsk chilipulver
Sådan gør du:
Forbered skallerne – se evt. lidt om chokolade.
Mal stjerneanis i krydderimøllen og sigt det.
Smelt nougat med chili og stjerneanispulveret.
Lad det køle til køkkentemperatur imens der jævnligt røres rundt, så det ikke sætter sig på kanterne.
Fyld nougat’en i skallerne og lad det stivne helt for der lukkes med hvid chokolade.
Godaften
Herligt at komme hjem og finde endnu en dejlig opskrift i sin indbakke fra “Vivis” 🙂
Også den skal med sikkerhed prøves.
Fortsat god aften
Mange hilsner
Annette
Godaften Annette og tak skal du ha’ 🙂
Can’t help falling in love with your chiliguf… 🙂
Hehe – tak for sangen Verner 🙂
Endnu en dag – hvor lækkersulten melder sig!!!
Anita.
Mange tak Anita 🙂
Hej Vivi…bliver da vist nødt til at investere i nogle chokoladeforme efterhånden! Hvid chokolade er min yndlingschokolade 🙂
De bliver nu også godt slidt her – rart at have lidt at støbe i 🙂
Hej Vivi,
De ser lækre ud de hjerter! 🙂
Mch Hans
Mange tak Hans – de er nu også både lækre og nemme 🙂
Godmorgen Vivi
Hvor ser det bare lækkert ud – tror man som gæst hos dig får ondt i maven med alle de lækkerier du fremtryller 🙂
Tak skal du ha’ Karsten. jeg synes jo generelt at mine gæster spiser for lidt – haha 🙂
Godmorgen!
Hvor er de bare helt vildt fine! Det er modigt og spændende med stjerneanis 🙂 Se dén chokolade ville jeg godt ofre kalorier på 😀
God dag!
Ann
Tak skal du have Ann – jeg synes at smagene passe supergodt sammen. Og tak i lige måde 🙂
Den abrikosmarmelade ser fantastisk ud, tak for den opskrift!
Knus og hils Æsel! 🙂
Det var så lidt – og tak, det skal jeg gøre 🙂
Nåååh, det ser vel nok godt ud! 🙂
Tak skal du ha’ Nanna 🙂