Nougat med chili og stjerneanis – fyldte chokolader

Meget nem konfekt med en unik smag. De 4 ingredienser klæder hinanden rigtig godt.

Ingredienser:

god hvid chokolade til skallerne

500 gr blød nougat

4 – 5 stjerneanis

2 tsk chilipulver

 

Sådan gør du:

Forbered skallerne – se evt. lidt om chokolade.

Mal stjerneanis i krydderimøllen og sigt det.

Smelt nougat med chili og stjerneanispulveret.

Lad det køle til køkkentemperatur imens der jævnligt røres rundt, så det ikke sætter sig på kanterne.

Fyld nougat’en i skallerne og lad det stivne helt for der lukkes med hvid chokolade.

    

Print Friendly, PDF & Email

18 tanker om "Nougat med chili og stjerneanis – fyldte chokolader"

  1. Godaften
    Herligt at komme hjem og finde endnu en dejlig opskrift i sin indbakke fra “Vivis” 🙂
    Også den skal med sikkerhed prøves.

    Fortsat god aften
    Mange hilsner

    Annette

  2. Hej Vivi…bliver da vist nødt til at investere i nogle chokoladeforme efterhånden! Hvid chokolade er min yndlingschokolade 🙂

  3. Godmorgen Vivi

    Hvor ser det bare lækkert ud – tror man som gæst hos dig får ondt i maven med alle de lækkerier du fremtryller 🙂

  4. Godmorgen!
    Hvor er de bare helt vildt fine! Det er modigt og spændende med stjerneanis 🙂 Se dén chokolade ville jeg godt ofre kalorier på 😀
    God dag!

    Ann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *