A good chili classic that can be varied in lots of ways.
Ingredients:
Jalapeños – like green
In cremet ost, i.e.. Philadelphia, Savoury, Smoked cheese e.a.
Small, delicious sausages – i.e.. well seasoned small eco cocktail sausages
Good bacon into thin slices – like smoked and eco
maybe some. spices (kunne være noget i stil med 2 spsk muscovadosukker + 1 spk røget paprika + 1 spsk chilisalt)
maybe some. in Chilisauce eller barbecuesauce, like slightly sweet and strong
How to:
Wash Jalapeñoerne and share them along. It's a good idea to share them so that they can be 'nicely'.
Remove the seeds and frøstolen, it is most easily done with a small teaspoon.
Butter cheese with a butter knife. Fill them about half, so that to make a slight indentation along.
Pressure A small plug into each half.
Wrap a good slice of bacon. You can alternatively. fæstne bacon’en med en smagsneutral trætandstik.
If you are using spice, then came the bacon and presented it to look.
Now you can save ATB'erne covered in the fridge to be cooked. You can also freeze them for later use (without toothpick, if you use them).
When ATB'erne be cooked, you can use the oven or grill. They taste great if you have the opportunity to grill them with some smoke.
Grilles for bacon is crisp.
Serve as is or with a little chilli- or barbecue sauce.
Tips:
Instead of the spices you can brush a little chili- or barbecuesauce on bacon indene grilling.
If you use the oven, så stil den på grilltemperatur eller meget varmt 250-275 grader og stil ATB’erne midt i ovnen, not quite up under the grill body.
Using just the fillings and the possible. spices and dippingsauce as you like – there is room for antics. Can be used as a full court with some nice accessories. Good quality sausages and bacon (from animals with curl on the tail) kan smages og løfter denne lille snack/forret/ret til en sublim deltager på chilimadbordet.
Green Jalapenos tastes are not necessarily particularly strong. The longer time they have been sitting on the plant the stronger. You can also wait until they are mature, if you want a little more strength – just as you obviously can make Turds with other chilli varieties.
Selvom det er en gammel tråd – bliver jeg nødt til at komme med min input.
Jeg lavede disse vidunderlige turds i dag – og wow hvor er de bare fantastisk.
De er en kæmpe succes herhjemme.
Tak for opskriften:)
Mvh Tommy
Super dejligt at du kommenterede alligevel – tak for det 🙂
Det er bare så lækkert….. MUMS
Min mand laver også nogle HELT VILDT lækre ABT´s I kan gå ind og se hans opskrift her:
http://nyeboller.dk/opskrifter/abt/
I kan godt glæde jer ;o)
Pingback: Pimientos de padron turds - KitchenByK
Nøj, de smager fantastisk. Lavede nogle stykker med Fresno, De sidder lige i skabet. Tak Vivi 😉
Dejligt at de kunne inspirere – synes også at det er en lækkerbisken 🙂
Pingback: Atomic Buffalo Turds (will be translated upon request) « MWaOD
Hej Vivi,
Jeg har lavet dine atompøller i weekenden og spist dem ALLESAMMEN 🙂 Lidt med hjælp fra andre, men alligevel. Jeg har skrevet om dem på bloggen i dag – med behørig kildeangivelse og ros – håber, du får mange hits på opskriften derigennem, for det fortjener den! Yum. Du kan læse det her: http://dalsgaardiskivholme.com/2013/09/03/og-hvad-skal-man-sa-med-alle-de-chilier-2/
vh – og god tirsdag, Karen
Hej Karen
Jamen – ATB’er er altså også i det der lag i kostpyramiden hvor ting bare pist fordamper – ligesom candyflos, sodavandsis, røg og den slags. Det er meget forunderligt 😉
Dejligt at høre at de også spises med stort velbehag hos dig – og tak for rosen (selv om de ikke er min opfindelse) 😉
Hej Vivi.
Har lige set din opskrift på turds. De ser bare lækre ud, og skal prøves når mine er klar.
De flotte mørke chilier, du bruger som baggrund, hvad er det for nogle?
Vh. Jacob
Hej Jacob
Dem må du endelig prøve – det er en gudespise 😉
Baggrunden er et billede af rensede, halverede og tørrede Cherry Bomb’s.
Efter at billedet blev taget, tørrede de yderligere og blev helt sot-rød-mahognifarvede – rigtig flotte.
Kirks øko-hvidløgsost fungerer ret godt i dem 🙂
Det tror jeg på – det er en rar og mild lille sag 🙂
Nej hvor mine tænder løber i vand. Jeg kan næsten dufte den røgaroma der var omkring dem du serverede! Glæder mig til at lave dem igen.. Skal vist have fat i chorizopølserne igen.
🙂
And, det er et hit med røggrillningen 🙂
Desværre viser det sig at slagteren ikke bruger kød med krølle på halen til sine produkter. Oksekødet er frilands (noget af det) – men grisene er desværre fra konventionelt opdræt, så nu er jeg færdig med at købe chorizopølser der, øv 🙁
And, det er en jungle, med de der slagtere. Jeg tror man må lave alting selv, for at være sikker, men det er du jo også god til 🙂
Sig endelig til, hvis du finder en god slagter!
Vi har fundet en fænomenal slagter. Super kvalitet, kæmpe udvalg og rigtig fornuftige priser (der er ikke et mellemled).
Dyrene går på markerne ved siden af og har det fantastisk.
Vi har handlet der nogle gange nu og vi er helt solgt. Der er også andre lækre sager i butikken:
http://www.johannesminde.dk/
…..og når man er på de kanter kan man jo smutte om forbi Almas Gårdbutik også og handle lidt olie og eddike m.m.
Ja chiliturds hører til midt i kostpyramiden! 🙂
Bemærk detaljen med de lange og omhyggeligt halverede stilke. Det er smart med et håndtag på, så husk det når chilierne købes/plukkes og forberedes.
Andre slags chili kan også anvendes til ABT´er. Og hvis chilierne er lidt tyndskallede, tynde eller bløde, så kan jeg anbefale lige at slibe en gammel smal urtekniv til et lille udskrabejern.
🙂
Ser rigtigt skønt ud 🙂 , jeg har Jalapeno i år, små frugter på planten nu.
Så den ret skal helt sikkert prøves.
Conny
Dejligt – det her er en af de helt gode grunde til at dyrke Jalapeños 🙂
Det må man ikke snyde sig selv for.
Du har virkelig givet mig årsag til at gå på jagt efter Jalapeno 🙂
Mvh
Søren
Super 🙂
Det er altså også en gudespise – der er så mange ting der er rigtigt ved de hapsere her 😀