Ingredients:
Dark chocolate shells
Dried white mulberries
Whisky
Nougat
maybe some. and Lille nip chili
How to:
Fill a mug half full with the dried white mulberry. Pour the whiskey over as they are covered. Come films over the cup and place it cool for the next day.
Prepare chocolate shells – see . little about chocolate.
Drain morbærrene put one in each shell, add more of each if you use large shells.
Melt the nougat on a very low heat water bath and possibly mix. et nip chili i. Let the mass cool to kitchen temperature and pour over morbærrene in shells. You can alternatively. smooth gradually with a finger dipped in cold water.
Let nougat'en harden completely before closing with chocolate.
______________________________________________________________________
Lodtrækningsdag ;o)
If you want to participate in today's draw for a few samples of what I have on the shelves – namely a package with a glass of Tropicana (gul chilisauce), et chili med blue Æblegelé (Christmas Edition), a glass of yellow chilli jam and a small glass of red hot chili sauce……please write a comment here below by tonight: 23 december 2012, kl 23.59.
Packets sent from a post office d. 27 december.
If you can not see a place to write, click on the recipe title, then you come the right way.
It's OK just to write that you would like to participate if you do not have another at heart.
If you win, I will send you a private email, When I ask for your address, so I can send the gift to you. Your email address will not be published on this site or elsewhere, but I can see the 'behind’ system.
If you have not written anything to me here at capacity before, you probably will not see your voice message pop up including all when you wrote the. This is because, I must approve all people the first time they write. Just calm – I can well see both OGM and the time it is written in – and it will show up when I have approved the – before the draw.
Winners' names will be published on the site. Winners will also be notified by. mail.
You can participate once per draw.
I reserve the right to delete all drawing related to the recipes when we reach January. I charge any other bemærkninger that you may have written to the recipe stand.
Everything is made in an ordinary household kitchen.
http://vivis-chili.dk/opskrifter/whiskyfordrukne-morbaer-i-nougat-fyldte-chokolader.html
Juleæslet har i dag trukket:
50, 23, 39, 52, 3
Tillykke til Karina 🙂
åh er det for sent at nå at være med :D?
Det ser hamrende godt ud!
Desværre ja – men der er endnu en dag… 🙂
og tak
God lillejuleaften 🙂
Vil gerne prøve igen
Hilsen Annette
Tak i lige måde Annette 🙂
Nummer 19 til dig
Jeg deltager igen i dag 🙂
VH
Mads
Det gør du da 🙂
…og med nummer 18
Jeg er klar igen 🙂
Yeps 🙂
Nummer 17 til dig
Ser lækkert ud!
Tak
Du deltager med nummer 16
Hej.
Glædelig lille juleaften – må den blive hvid og varm..
Og meget står på spil i dag – så et lille lod – Tak.
Anita.
Tak i lige måde Anita 🙂
Vi leger stadig med snevejr her – det er rigtig hyggeligt.
Nummer 15 til dig
Hej Vivi 🙂
Så får eg vel prøve lykken i dag også..
Det må du hellere Henning 🙂
Nummer 14 til dig
Jeg prøver lykken igen! Rigtig god lillejuleaften til jer! Gad godt dufte jeres hus i disse dage. 🙂
Tak i lige måde Elsebeth 🙂
Her dufter ganske fornuftigt. Lavede flæskesteg med Drageblod i i går (sprøjtet ind i stegen før stegning med en marinadekanyle) og rodrugter og hvidløg under – dét var godt.
Nummer 13 til dig i dag
Hej Vivi…Et lillebitte lod til formanden for din Fanklub??…hehe..go’ dag og Kh Verner
Haha – formanden for min fanklub skal naturligvis ikke snydes .)
Nummer 12 til dig i dag Verner – og tak i lige måde
Glædelig 23. December, jeg er med igen og krydser mine fingre 😉
Nu skal du nok folde dem ud i løbet af dagen så du kan lave noget fornuftigt….guf og den slags 🙂
Nummer 11 til dig i dag
Hej Vivi
Jeg er på vej ud det herlige vejr
Hej Steven. Nu holder du lige godt på ørerne og andre løsdele – her suser det pænt 🙂
Nummer 10 til dig i dag
“En fordrukken formiddagshilsen fra morgenbordet” med rundstykker og gl.dansk…her sner det, det fyger, brændeovnen hyler, så vi bliver indendøre og julehygger!
God jul til alle chilifansene 😀
Det var da en forrygende idé Mette – man skal da ha’ lidt at lune sig på sådan en dag 🙂
..og tak og i lige måde herfra.
Nummer 9 til dig i dagens lille leg her
Hej Vivi.
Jeg er på vej ud at bytte julegaver med familie rundt omkring. Det skulle gerne nåes inden uvejret kommer over os. Der efter står den på konfekt resten af dagen. Jeg vil selvfølgelig gerne have et lille lod i dagens lodtrækning.
God jule søndag.
Per
Hej Per og tak i lige måde 🙂
Kør du nu også forsigtigt derude og kom godt hjem til det vigtige projekt.
Du hapser nummer 8 i dag
Godmorgen Vivi
I dag kalder de sidste før jul forberedelser.
Rengøring og rødkålskogning….måske jeg skulle liste lidt chili ind der 🙂
God 23 december!
God morgen Nana og tak i lige måde 🙂
Jeg synes at du skal holde chilien ude af rengøringen og liste rigeligt i rødkålen 😀
Mit rugbrød har lige fået et godt skud – mums.
Nummer 7 til dig i dag
Hej Vivi,
Jeg er helt sikkert med igen 🙂
Hav en dejlig dag!
Bjarne
Hej Bjarne og tak i lige måde 🙂
Nummer 6 til dig i dag
Godmorgen Vivi, Jeg vil også gerne være med igen idag;-)
Glædelig jul
Hilsen Rikke
God morgen Rikke og tak i lige måde 🙂
Nummer 5 til dig
Godmorgen Vivi,
Dagens julebesøgsrundrejse er nu aflyst for vejrlig. Men så kan jeg jo lave mere konfekt med børnene i stedet! 🙂 Jeg vil prøve chilivodkafordrukne tranebær i marcipankugle – kun for meget voksne!
Mch Hans
God morgen Hans 🙂
Synd med turen, men det lyder godt i dit køkken. Go’ fornøjelse. Husk at lade dem stå og suge længe. Hvis ikke du allerede ved det, så hermed et lille tip. Du kan lune tranebær og vodka en lille smule for at speede processen op – i en gryde med låg og selvfølgelig ikke så meget at alkoholerne fordamper – bare lige til håndvarm. Lad låget blive på hele tiden, indtil de er kølet af igen.
Jeg har selv gang i et godt krydret rugbrød til frokosten – og kan mærke at jeg har en af de dage hvor jeg ikke kan bestemme mig – så der kommer mange ting i 🙂
Nummer 4 til dig
Hans, jeg er meget voksen…og det er meget længe siden vi har besøgt jer….så gem lige et par stykker ik’
Juleknus Nanna.
Deal Nanna – ellers laver jeg bare nogle nye! 🙂 Kom snart! God jul, knus og hilsner herfra.
Tak for fiffet Vivi, vi skal lave sagerne her i eftermiddag, så jeg har lunet forsigtigt på bærglassene ind imellem. De ser fine tykke ud bærrene. Laver også en Pastis version til fruen.
Og held og lykke med det multikrydrede rugbrød, spændende om det bliver værdigt til en plads her i dit chiliunivers.
Altså i går spekulerede jeg på hvor jeg mon finder to forskellig slags kardemomme?! Tror jeg er i endnu størrrer problemer idag, for hvor finder man lige morbær hvis man ikke dyrker dem selv? Faktisk tror jeg aldrig jeg har smagt morbær.. Men jeg er helt sikkert villig!! 🙂
Hej Karina
Du finder nemt brun/sort og grøn kardemomme online – i.e.. hos T.I.krydderier.
Morbærrene fås i helsekostforretninger og mange har også dem på nettet. De smager lidt karamelagtigt i sig selv og er klart i favoritenden af tørret frugt 🙂
Dagens nummer 3 til dig
God morgen Vivi 🙂
Vil meget gerne være med igen idag.
KH Conny
God morgen Conny – jamen det skal du da også 🙂
Nummer 2 til dig i dag
God morgen Vivi
Som sædvanligt ser det uhyggelig lækkert ud!
Og jeg vil gerne være med igen 🙂
Jeg sidder her og krydser fingre – skal til fest kl. 12 og skulle gerne kunne komme hjem igen sidst på eftermiddagen, men er ikke sikker på, om jeg kommer afsted. Håber, at DMI og alle de andre meteorologer tager fejl…
kh
Anja
God morgen Anja – og mange tak 🙂
Jeg håber at vejret arter sig for jer derude i landet. Mange skal jo køre i dag og vejrudsigten ser temmelig spændende ud.
Du har morgenfriskt nappet dagens nummer 1