Hvid chokolade med chili og lakrids

Hvid chokolade med chili og lakrids

Ingredienser:

200 gr god hvid chokolade

1 tsk lakridspulver (lille top)

1 tsk pulveriseret chili (lille top)

 

Sådan gør du:

Smelt chokoladen ved svag varme i chokoladesmelteren eller over vandbad. Temperer den evt. – se lidt om chokolade.

Bland lakrids og chili i en lille skål (så er det lidt letterer at røre lakridspulveret ud) og rør det i den hvide chokolade.

Hæld straks massen i små chokoladeforme og lad den stivne.

   

Print Friendly, PDF & Email

20 tanker om "Hvid chokolade med chili og lakrids"

  1. I dag springer jeg vist over med at forsøge mig med opskriften. Det var det med lakrids og chokolade – og så oven i købet hvid chokolade – Neej… Men du har vist også så rigeligt forsynet mig med opskrifter som skal afprøves 🙂

  2. Hej Vivi,

    Opskriften her, den kan jeg lige klare! Tror jeg vil prøve med en god brun chokolade først 😉

    Mch Hans

    • Hehe – ja, den er lige til at gå til, ikke. Tror også at kombinationen er god i alle chokolader og jeg ved at den er det i nougat 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *