Ingredienser:
400 gr marcipan
et krus tørrede tranebær
en god gin
1 – 2 tsk chili
hvid chokolade til overtræk
Sådan gør du:
Fyld et krus næsten med tranebær. Hæld gin over så det dækker. Dæk kruset med film og stil det på køl til næste dag.
Afdryp tranebær’ene og ælt dem godt ind i marcipanen.
Stil kuglerne til tørring på køkkenbordet en times tid, inden de overtrækkes med hvid chokolade.
Brug gin’en til noget fornuftigt. Den kan eks. blandes med en blå ost og et nip chili til en lækker creme til noget godt brød.
Brug ginen til noget fornuftigt…se, så er der tale om genbrug i den helt rigtige stil 😀
Ja ikke? – god gin er så godt 🙂
Hej.
Fik lavet fudge – efter din opskrift – det var nemt
og meget delikat…
Så jeg er med igen, og tak for meget dejlig pakke!!!
Anita
Skønt at høre og det var så lidt 🙂
Ja ja ja! Nu snakker vi guf! Tranebær og en undskyldning for at investere i noget gin! Jeg havde nok ikke selv fundet på at sætte det sammen, men har slet ikke svært ved at forestille mig hvor meget potientiale opskriften har 🙂 NAM NAM!!
Hehe – du må ikke drikke gin lige nu – men spise et par stykker med noget kan man vel altid 🙂
Godmorgen Vivi,
Nogle lækre og flotte kugler der. Nu er der 4 nye konfekter på mit program! 🙂
Mch Hans
Hej Hans – tak skal du have 🙂
Hvilke 3 andre har du på programmet?
Jaaah, det ser godt ud!
God dag til dig Vivi 🙂
Hej Nanna og tak 🙂