Overtrukne marcipankugler med ginfordrukne tranebær og chili

Ingredienser:

400 gr marcipan

et krus tørrede tranebær

en god gin

1 – 2 tsk chili

hvid chokolade til overtræk

 

Sådan gør du:

Fyld et krus næsten med tranebær. Hæld gin over så det dækker. Dæk kruset med film og stil det på køl til næste dag.

Afdryp tranebær’ene og ælt dem godt ind i marcipanen.

Stil kuglerne til tørring på køkkenbordet en times tid, inden de overtrækkes med hvid chokolade.

Brug gin’en til noget fornuftigt. Den kan eks. blandes med en blå ost og et nip chili til en lækker creme til noget godt brød.

   

 

Print Friendly, PDF & Email

10 tanker om "Overtrukne marcipankugler med ginfordrukne tranebær og chili"

  1. Hej.
    Fik lavet fudge – efter din opskrift – det var nemt
    og meget delikat…
    Så jeg er med igen, og tak for meget dejlig pakke!!!
    Anita

  2. Ja ja ja! Nu snakker vi guf! Tranebær og en undskyldning for at investere i noget gin! Jeg havde nok ikke selv fundet på at sætte det sammen, men har slet ikke svært ved at forestille mig hvor meget potientiale opskriften har 🙂 NAM NAM!!

  3. Godmorgen Vivi,

    Nogle lækre og flotte kugler der. Nu er der 4 nye konfekter på mit program! 🙂

    Mch Hans

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *